Åre 2011 <3

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk resa till Åre! Resan startade Onsdag kväll den 26 januari med att vi steg på nattåget mot Åre! Resan började bra med öl och utan större förseningar. Trötta klev vi av tåget kl 08.00 den 27 jan på Åre station. Vi fick vårt boende direkt så efter en tur till Ica och Systembolaget kunde vi ge oss ut i backen. Härligt att åka skidor igen och backarna i Åre är kanon! Efter en heldag med åkning blev det självklart after ski! Första after skin blev på Fjällgården! Bra drag och en bra start på helgen! :) Efter trevlig after ski fortsatte självklart partyt hemma!
Dag två blev det skidåkning i Duved. Perfekt åkning i bra backar! Möte upp Linnea i backen. Hon är i Åre  och säsongsjobbar (vissa har det bra!) Super att träffa henne igen! När vi åkt skidor tills benen blev det after ski på Bygget där Marmeladorkestern spela. Ni som inte har sett dem borde göra det! De är ett av de bästa banden som finns och det vet verkligen hur man drar igång så det blir partystämning! Träffade ett gäng trevliga norrmän som älskade Marmeladorkestern och som var i Åre för 6:e året i rad. När vi dansat tills benen var helt slut ( som om de inte var de av skidåkningen) gick vi hem och fortsatte festen. Lite när festhumöret var på topp gick vi ut tillbaka till Bygget. Där var det alldeles för mycket folk men kul ändå! Träffade på Martin som också verkade tycka att det var nice i Åre!
Tredje dagen blev det mer skidåkning. Var lite blåsigt men det gick bra ändå. After skin intogs på Bygget denna eftermiddagen också eftersom Marmeladorkestern var där och spela igen :) Lika bra som dagen innan, som alltid! :) efter ännu mer dans och X-antal öl blev det party hemma denna kväll. Varför gå ut när bästa festen är hemma?! ;)
Dag fyra var äntligen VM 8:an öppen! Av någon anledning var den stäng de andra dagarna. Denna skiddagen var lite jobbigare än de andra. Kom två decimeter snö efter pistningen så backarna var tunga och blev uppkörda jättefort! Dessutom hade jag blivit förkyld och tappat rösten. Jobbigt med andningen och kändes som ens lungkapacitet var lika med noll! Men men åkte skidor hela dagen ändå, man måste ju passa på ;) Träffade Linnea igen och åkte lite skidor med henne och hennes vän Niklas, som är i Åre för att utbilda sig till skidlärare. När det var färdigåkt var det dags att dra sig till boendet för att packa och fixa i ordning för hemfärd. Kl 05:30 mån den 31 januari var det ett gäng trötta men nöjda som gick av tåget.
Denna resan var en av de bästa på länge! Hade gryma dagar och hade önskat att vi kunde stanna några dagar till! Tackar det gryma och trevliga gänget som var med! Denna resan var AWESOME! <3
the gang!
After ski på Fjällgården
Ett X-antal öl blev det på resan :)
Träffade Linnea <3
Erika var klart mysigast i sin One piece! <3
Godaste efterrätten glass från Max!
oh ah marmelad, säg oh ah marmelad!!

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0