Man kan inte fira för mycket!

Vilken helg det har varit! Helt underbar! Det enda jag har gjort den här helgen känns det som är att äta god mat och dricka gott vin! :)
Helgen starta med att mamma och pappa fira 30-årig förlovningsdag, Grattis till mutter å futter! I och med det dracks det champagne åts god mat och dracks gott vin här hemma.
I lördags var det storstädning som gällde. Har kastat ut två bokhyllor från mitt rum och fått inte två nya skåp istället. Blev jättesnyggt när det väl var klart men oj vad jag har samlat på mig massa onödigt bara för att jag kunde och hade plats! Nu är det rensat och snyggt och jag blev jättenöjd med resultatet:D På kvällen blev det middag med mamma och pappa och åter igen god mat och gott vin!
I söndags var det mammas födelsedag! Grattis världens bästa mamma! Blev lite firande här under dagen med släkten och en öl i strålande solsken! :) Härligt att solen börjar titta fram och bara längtar tills våren är här på riktigt! Givetvis avslutades dagen med god mat och gott vin på kvällen:)
Underbar helg att ladda upp med inför en ny fullspäckad vecka med plugg och annat!

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0