Elvis is in the building!

Igår var jag och såg Glada Hudikteatern och deras uppsättning Elvis. En rockande föreställning med mycket humor och sprudlande glädje! Föreställningen handlade om Elvis Presley och om hur han fick sitt skivkontrakt. Det var en resa tillbaka i tiden och det var svårt att sitta still i salongstolen på grund av den medryckande musiken och öset på scenen.
Dock fanns det några negativa inslag med föreställningen... De var att det i mellan åt var svårt att höra vad en del skådespelare sa. I mellan åt blev det lite sluddrande och det var lätta att man missade roliga delar i dialogerna. Det gjordes även en del fel i pjäsen och det tråkiga var att dessa märktes ganska väl. Trots detta var pjäsen i sin helhet var den jättebra och jag är djup imponerad av de duktiga skådisarna som egentligen inte alls är några skådespelare.De visa verkligen mig och alla andra, att bara man har glädjen och viljan kan även en amatör spela teater! De visa verkligen energi på scenen och de hade en så otrolig scennärvaro att man skulle kunna tro att de är utbildade professionella skådespelare. De visar som sagt att alla kan bara de vill och känner glädje!
Detta var det jag fick med mig när ridån hade gått ner och föreställningen var slut, känslan av att alla kan bara de vill! Så följ ditt hjärta och gör det DU drömmer om!

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0