Weekend i Stockholm!

I helgen drog jag och syrrorna upp till kusinen i Stockholm! Blev en riktig myshelg med strålande sol, shopping tillsammans med bästa tjejerna!
När vi kom upp i fredags hade kusinen lagat supergod mat! Blev en riktig myskväll med god mat gott vin och trevlig sällskap! Under kvällen tittade även Carros kompis Elsa förbi tillsammans med en kompis. Blev mycket tjejsnack och härliga skratt! :)
På löradagen blev det Shopping för hela slanten! Vi var ute på stan runt 10-10.30. Det var underbart väder, varmt och soligt! :) Gick å shoppade på alla möjliga ställen, bla har ju Abercrombie & Fitch öppnat i Gallerian. Mycket trevligt att bara gå förbi den affären då det står vältränade killar i badbyxor vid ingången! ;) (Nice shopping de! )
Träffade Christoffer som tog en fika med oss och sedan gick med en sväng på stan. Blev en god lunch på Vapiano som uppladdning för att sedan springa några timmar till på stan. När vi gått på stan till 19.00 började fötterna bli lite trötta så då var det dags för en aftershopping öl! Träffade Sofias kompis Andre som tog oss till ett jättemysigt ställe, Mälarpaviljongen, där vi satt på deras flytbrygga i vattnet i solen och tog en välförtjänt öl! :) När vi hade druckit upp var det dags att vända hemåt. Väl hemma gjorde vi tapas. Super gott med jättegott vin till!
Efter frukos på söndagen var det dags att vända hem igen. Man blir seg av att sitta på en buss i några timmar!
Hade en supertrevlig helg, fast det var lite skönt att komma hem, och det dröjer nog inte länge innan vi kommer tillbaka till Stora huvudstaden! :)
Tack systrarna och Tack Kusin vitamin för en underbart trevlig helg! Det får vi göra om snart igen! :)

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0