Träningsvecka 1

Denna veckan har jag startat igång med träningen för att få mer formad kropp. Detta är ett träningsschema som jag så småningom skall kombinera med mitt träningsschema för halvmaran. Det är ett relativt enkelt träningsschema och det jag gillar med de är att det går snabbt att utföra men samtidigt ger resultat (känns som så i alla falll, får se om det blir synliga resultat också vart efter;) ). 
 
träningsschemat är upplagt i olika nivåer och olika veckor. Vecka 1- 6 följer man de schema som syns här nedan, med start på nivå 1. När nivå 1 känns för lätt går man vidare på nivå 2 osv. Detta skall utföras 3 gånger i veckan kombinerat med annan träning, tex prommenader, cykling, jogging ect. Man får räkna med att hålla sig på en nivå i ca 2-3 veckor. 
 
 
Jag började med detta i veckan så jag befinner mig just nu på nivå 1. Första gången jag körde detta tänkte jag att det här kommer inte ge någonting. Det är alldeles för lätt och det ger typ ingenting! Det sa jag inte dagen efter då jag hade sån träningsvärk att jag knappt kunde röra mig. Nu känns det dock bättre och känner bara av träningsvärk lite när jag går i trappor eller skrattar för mycket ;) 
 
Jag har följt schemat 3 gånger i veckan och kombinerat det med minst 1 *30 min prommenader varje dag! 
Nästa vecka är tanken att jag skall fortsätta följa detta schema och gå prommenader men starta upp med löpningen lite mer (får se hur det blir med löpingen eftersom nolle-p drar igång nästa vecka!) 
 
Det verkar än så länge vara ett bra träningsschema och vi får se om det blir några resultat längre fram... To be continued... 

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0