Fullt upp så lite bloggande!

Oj oj, har hänt så mycket senaste tiden och varit så fullt upp att jag inte hunnit blogga en rad! Förra helgen var det en liten Weekend till Stockholm för att sedan fortsätta vidare till Uppsala för valborgsfirande! Och vilket valborgsfirande sen! Det bästa valborgsfirandet jag någonsin varit med om! :D Strålande väder, trevligt sällskap och god dricka ;) Dessuotm fick vi tillskott i familjen på valborg! Vi fick ett lite föl på valborgsnatten! En jättesöt, pigg liten kille! <3

Under veckan har det dessutom varit mycket action! På torsdagskvällen blev mamman till det lilla fölet sjuk. Det gick bra med henne men jag och mamma kollade till henne varje timme och detta resulterade i att jag sov 3 timmar den natten. Sen var det upp 05.00 för att jobba. Var rätt mör och trött i kroppen och efter alla dagens plikter gå på kravall på kvällen! Jag hade superkul på kravallen och var hemma först 05.00 :P Var rätt trött efter men nu börjar jag återhämta mig:)

I dag har det varit en fullspäckad dag med hästar, löpning och sedan släktmiddag och födelsedagsfirande! :) Var lite seg i benen men löpningen gick bra ändå så blev 11,5 km. Börjar kännas bra nu med springandet! :)

Kommentarer

Skriv en kommentar här:

Namn:
Om du är stamgäst

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Vad heter din blogg?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0