DollyPop!

Oj oj, Dolly Parton vilken kvinna, vilken röst och vilken konsert!! <3
Förra helgen på fredagseftermiddagen åkte Erika, Sofia, Carro och jag upp till Stockholm. Efter att ha landat i lägenheten drack vi lite bubbel för att sedan bege oss ut på stan för att handla lite mat. På kvällen blev det en god middag med gott vin och supertrevligt sällskap! :)
På lördagen blev det, efter frukost, en shoppingtur på stan! Blev många butiker och när vi kände oss färdigshoppade satte vi oss på en uteservering och tog en after-shopping öl! Det var underbart väder med strålande sol och gassande värme. Efter ölen blev det en sväng hem för att byta om för att sedan gå ut å äta. Åt på Vapiano, underbart god pasta med gott vin till! Muumm! Efter maten bar det av till tunnelbanan för resa mot Globen för att se DOLLY PARTON!! Vilken show hon bjöd oss på! Med sin underbara röst sjunger den 152 cm långa 65-åringen acapella och fyller hela Globen med sin mjuka röst! Sååå Vackert! Vi bjöds även på gamla och nya hit och under kvällen blev det självklart country, men även pop och rap! :) Dolly strålade från början till slut och med sin värme och glädje får hon med hela publiken och hon berör varenda en inne i den lokalen hon är och personligt snuddar hon vid ditt hjärta! Du kan inte annat än att känna dig lycklig och glad efter att ha varit på en konsert med henne! Det hon strålar ut och ger till dig är kärlek! <3
Söndagsmorgonen gick åt till att städa och plocka i ordning alla våra saker. Sedan blev det frukost på Muffin bakery :) Efter en god frukost/fika var det dags att åka hem! :)
Vill tack mina underbara systrar och vår underbara kusin för en mycket trevlig tripp och en oförglömlig helg!! <3

Tillbaka igen!

Efter ca 8 veckors underbar semester med bara vila och avkopplande i sommarstugan, är jag nu tillbaka i Linköping! :) Som äkta student var det första jag gjorde att åka till IKEA ;) Där var det fullt med folk och många studenter som laddar upp inför det kommande studentlivet! :)
Sedan blev det fadderutbildning del 2. Nu är vi beredda för att ta emot de nya Systemvetarna! :) Jag tor det kommer bli 2 superroliga veckor och hoppas att alla noller får ett grymt Nolle-p! :)
Så nu är det dags att dra på sig Overallen och börja Faddra! :D

RSS 2.0