Middag med mamma, pappa och Claes Eriksson

I söndags var jag med mamma och pappa på föreningen Tage Danielssons vänner där Claes Eriksson från Galenskaparna & After Shave hade ett uppträdande. Claes Eriksson har fått Tage Danielsson stipendiet och var därför i Linköping för att prata om detta och ro oss som var där. Och vilket uppträdande sen! Jag skratta så jag tjöt! Denna man är hur rolig som helst och vilket språkgeni han är! Hatten av, buga och boka!
 
Efter Claes var klar på scenen fick jag äran att träffa honom - och inte bara träffa honom utan fick gå med på middag med honom, hans fru, pappa och mamma!
Lika rolig han är på scenen lika rolig och trevlig är han privat och hans fru var lika trevlig hon! Det blev en fantastisk kväll med många härliga skratt och ett minne för livet!
 
 
 
 
En ära att få träffa Claes som inte bara är en av de främsta inom svensk humor utan Galenskaparna & After Shave har även lärt mig prata och uppskatta Västgötskan!
 
 

En helg hos Maria

Spenderade min lördag hos Maria i hennes föräldrars hus.
Vi startade sedvanligt upp med bubbel och lunch, en supergod soppa med surdegsbröd till. Mums!
Efter lunch och ett x-antal glas bubbel tog vi en mysig promenad med hunden Junix. Väl hemma efter promenaden startades bastun upp. Bastande med öl och tjöt fick inleda kvällen och efter att ha tjötat och svettats ett tag avslutades kvällen i soffan med gott rödvin, mysbyxor och snacks.
På söndagen blev det en god, härlig frukost och en skön promenad!
Kortfattat skulle man kunna sammanfatta dagen/kvällen med mycket gott att äta, god dricka och många härliga skratt! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Fantastiskt att få spendera kvalitetstid med en av de trevligaste personerna jag känner! <3

Börjar veckan med buss till Borås

Måndag och bussresa tillbaka till Borås. Hoppas att bilen blir klar hos verkstaden snarast möjligt! Det är ett stor I-landsproblem men man blir jäkligt låst när man inte har bilen. Jag som åker bil vart jag än ska tycker att det är lite jobbigt att hålla på och åka kollektivt och passa tider med mera. Men får ändå ge Bus4You bra omdöme och det är ett helt okej sätt att resa då de har rätt bekväma säten och internetuppkoppling så jag kunder sitta och jobba hela bussresan. Tumme upp för effektiv restid!
 
 
 
 
 

Myshelg i Linkan

Har spenderat helgen hos dom jag älskar mest, min familj och mina djur!
Heldagar i stallet med ridning och pyssel med hästen, långpromenader med hundarna och middag hos Erika och Alex. Livet kan inte bli bättre! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0