En kluven hemfärd...

Då var denna sommar över... Dags att lämna mitt älskade Falkenberg och bege sig tillbaka till Linköping. Visst jag åker tillbaka lite tidigare än vanligt vilket känns då det känns som tiden och sommaren har gått sååå himla fort! Men trots allt åker jag tillbaka till Linköping av roliga skäl och åker ju tillbaka för att fixa och styra inför bröllopet på lördag! Wiii så kul det skall bli! :D
Dessutom kommer jag ju tillbaka hem till mina älskade hästar! Oj så jag har saknat dom! Dessutom skall det bli kul att ta kontakt med alla vänner man saknat under de veckor jag varit borta! :) 
 
Men inners inne är det lite ledsamt att lämna Falkenberg! :( Saknar redan denna fantastiska plats och allt underbart med den! Saknar redan havet, starnden, luften, staden, våra underbara grannar, shoppingen, utelivet, männisokna! Ja kort och gott saknar jag ALLT! 
 
Tack för en Underbar sommar som varit en av de bästa, trots mestadels dåligt väder, och jag ska se till så det inte dröjer ett år innan jag är tillbaka där igen!!! <3 
 
 
Mitt paradis <3 

Converse

 
Blir en bild på dessa bara för att de är såå jävla snygga!!! Converse<3 

Frukost

 
Blev en utekväll på Bratt igår igen och vaknade upp idag lagom till lunchen! 
Smörrebröd med en kall öl till. Bara att köra på igen! 
Älskar semester! ;) 
 
 

Middag på Ocean

 
Erika och Alex är ute på äventyr och kussinerna har åkt hem så i kväll blev det middag med de gamla ;) 
Blev en riktigt trevlig kväll med god mat, champagne, gott vin och underbar utsikt över havet! Kan man begär mer? 
Nu blir det ett gals rödvin och lite film innan det är dags att sova för att vara pigg imorrn när jag ska följa med Judit till hästis och se hennes lägeravslutning :) 
 
 

Ölets dag!

Nu har tyvärr mina fina kusiner åkt hem, bara min moster och morbror kvar nu. Innan kussarna drog i går var vi ju tvugna att ta den obligatoriska glassen på Peggens. Mums så gott! ;) 
Sedan blev det lite fototagning på stranden och efter det åkte jag, Carro och Bella in till stan för att shoppa lite:)  Carro och Bella handlade lite kläder. Själv var jag "duktig" denna gången och kom bara hem med en ring:) 
 
 
Min nya ring :) 
 
 
I går var det ju dessutom  ölets dag och det skulle självklart ut och firas! :) Först blev det några glas på Harrys för att sedan gå vidare till Bratt för party hela natten lång! ;) 
Hade en mycket trevlig kväll! :)
 
 
 
 
 

GubbKubb!

 
 
Blev liten Kubbturnering på eftermiddagen. Jag, Calle och Viktor mot Pappa och Peter. Vi förlora 3 av 3 matcher.... Men GT'n var god och vädret fint i alla fall! ;) 
 
 
 

Fina kusiner

Mina fina kusiner har kommit hit på besök:) Självklart när Carro är här blev det en tur ut på Bratt:) Det var bra drag trots att det var måndag;) Liveband, god öl och trevliga människor och jag å världens bästa kusin hade en kul kväll! :) I morse var det lite jobbigare då jag gick upp kl 07.00 för att följa med grannungen till ridlekis:)

 

Nu en lite återställare... 


Löprunda i solen

I dag har det varit blåsigt men soligt här i Falkenberg så på eftermiddagen blev det en liten löprunda. Måste ju hålla i springandet nu på semestern när jag har laggt ner det här med dieten. :) 
Har ju haft lite känningar i knäna och framför allt i vänster knä. Men i dag känndes det riktigt bra och kände inte av något i knäna förens sista biten. :) Då det är mycket öl, vin och andra trevligheter under semestern springer jag nästa varje dag stranden fram och tillbaka, men ibland måste jag ju ta i lite mer och springa längre och en sådan runda blev det i dag. Sprang milen och det kändes förhållandevis lätt och som sagt kändes det bra i benen och knäna nästan hela vägen! 
 
Nu blir det att kämpa på och hålla i detta! 
 
En väldigt suddig bild men här är jag i färd att ge mig ut och springa! ;) 
 

The Iron Lady = Seeeg!

 

Hyrde en film igår, som jag fick se idag på lunchen då jag ju var hos grannarna i går kväll. Filmen hette The Iron Lady och var nåt av det segaste jag har sett! 

Den lät bra med Meryl Streeps i huvudrollen och handla om en kvinna som var den första att bli premiärminister i England. Filmen var baserad på en sann historia och historien i sig var nog bra egentligen men filmen var jätteseg och det var bara en yr gammal tant som gick runt i sitt hus och hallicunerade om gamla tider....


Världens bästa grannar!!

I går kväll var jag lämnad ensam hemma i sommarstugan. Men det går ingen nöd på mig när jag har Världens bästa grannar!! :D 
Blev bjuden på god mat, gott vin, drinkar och kvällen avslutades sedan med en kubbmatch, som självklart tjejerna vann! :) 
 
Ett 2-år gammalt kort, men fortfarande världens sötaste grannar! :) 
 

Underbart spontanbesök!

Igår när jag kom hem efter min shoppingtur på Ullis satt Mia och Sofie på altanen! :D De skulle åka och äta glass men åkte lite för långt och hamnade hos mig i stället! Supertrevligt!! :) 
Efter att ha tittat på omgivningarna blev det några glas vin och kvällen avslutades sedan med utgång på Bratt! :D 
 
Mycket trevligt att sötaste brudarna tittade förbi! :D 
 
 
Bästa brudarna! :D 

Ullis

Det gäller att roa sig när det inte är så fint väder ute, så idag blev det en tur till Ullared och Gekås. Blev lite handlat av både nödvändiga och onödvändiga saker;) Såg dessutom en kändis! Ullareds Mårgan gick och plocka i hyllorna;)


Shopping i Halmstad

Idag var de inte jättebra väder så det blev en shoppingtur i Halmstad. En mycket trevlig dag och jag kom hem med en kavaj som köptes på rea;) Lycka att handla!


Efterlängtad sol!

Äntligen har vi fått lite sol denna sommaren! Idag har det varit superfint väder här på västkusten med klarblå himmel, lätt sommarbris och underbar havsluft! Har inte gjort något produktivt i dag mer än tagit en promenad fram och tillbaka längst stranden. Annars har jag bara legat i en solstol! Resultatet en utvilad Johanna röd som en kokt kräfta! ;)

 


Mysdag med underbara kusin!

Igår efter jobbet åkte jag ut till kusinernas landställe där vi hade en underbart skön dag med strålande sol, supergod lunch och härlig båttur med sollapande på däck! :)

Tack underbara kusin för en toppendag! <3

 

 

 

 


Tävlingshelg!

Helgen har gått åt till tävling tävlig och mera tävling! :)  Jag och Arizto har varit iväg på tvådagars agilitytävling i Åtvidaberg. Det var totalt vår 3:e tävling och det gick jättebra! Förutom lite missar i varje klass första dagen avslutade vi tävlingarna med en jättebra runda i sista klassen dag två. :D En litet missförstånd mellan honom och mig i slalomet annars hade vi varit 0:a och vår runda näst intill perfek! :)


Stolt matte med världens bästa hund!! 




Mattes älskling som inte bara skötte sig på tävlingsbanan,
han skötte sig exemplariskt utanför banan också! <3

RSS 2.0