Vilohelg?

Helger, dessa underbara dagar då man bara ska va och vila upp sig. Ja, typ ialla fall. Helgen började lugnt med myskväll och faktistkt, tro det eller ej, lite plugg. Upp tidigt på lördags morgonen och iväg till Tenta. Det var ju jättekul att man suttit och pluggat på sen fredagskväll eftersom det vi skulle läsa på inte kom med på tentan... Över hälften av de i klassen trodde att de hamnat på fel tenta, då kanske läraren ska se över vad som är knas... Men men var bara att skriva som man trodde å se och det går vägen. :P
På lördagskvällen blev det utgång med dunder och brak. Hade skitkul hela kvällen och träffade massor folk som var jättelänge sen jag såg. Är ju så när man är back at Ågatan! <3
Söndagen blev jobbig. Har nog aldrig varit så trött och haft så ont i huvudet efter en utkväll förut. Blev uppdagren vid kl 12:00 för att åka med till vår unghäst då han kulle få hovarna värkade. Efter det blev det hem och sova! Lyckades dra mig upp en sväng på eftermiddagen också för att gå ut med hundarna.
Känner fortfarande i dag att jag är fruktansvärt trött och lite seg i kroppen. Helgerna som man ska vila upp sig på inför kommande vecka:P Aja Bara ta sig i kragen och kämpa på! Börjar som tur är inte förens vid kl 12:15 idag :)


En gamal bild på mig:P
Nyår 2009


Drinktips #11

Kvällens drink är en super god drink att drika vid alla tillfällen! Smak av en perfekt balans av sött och surt!
Gin Fizz
6 cl Gin
4 cl Citronjuice
Socker
Sodavatten

Blanda Gin, citronjuice och socker i ett whiskeyglas.
Toppa med Sodavatten.
Garnera med en citronskiva.

Man kan inte fira för mycket!

Vilken helg det har varit! Helt underbar! Det enda jag har gjort den här helgen känns det som är att äta god mat och dricka gott vin! :)
Helgen starta med att mamma och pappa fira 30-årig förlovningsdag, Grattis till mutter å futter! I och med det dracks det champagne åts god mat och dracks gott vin här hemma.
I lördags var det storstädning som gällde. Har kastat ut två bokhyllor från mitt rum och fått inte två nya skåp istället. Blev jättesnyggt när det väl var klart men oj vad jag har samlat på mig massa onödigt bara för att jag kunde och hade plats! Nu är det rensat och snyggt och jag blev jättenöjd med resultatet:D På kvällen blev det middag med mamma och pappa och åter igen god mat och gott vin!
I söndags var det mammas födelsedag! Grattis världens bästa mamma! Blev lite firande här under dagen med släkten och en öl i strålande solsken! :) Härligt att solen börjar titta fram och bara längtar tills våren är här på riktigt! Givetvis avslutades dagen med god mat och gott vin på kvällen:)
Underbar helg att ladda upp med inför en ny fullspäckad vecka med plugg och annat!

Drinktips #10

I och med att mamma och pappa firar 30-årig förlovningsdag blir dagens drinktips självklart Champagne!

Grattis mamma å pappa! Ni är de bästa! <3

Drinktips #9

Kvällens drink är en god och läskande så kallad "tjej drink." Men tjejdrink eller inte jag anser att alla som vill ha en supergod drink kan dricka den!
P2
3 cl Cariel T&Q vanilla vodka
3 cl Sourz apple
7 up
Pressad lime
Blanda ingredienserna i ett isfyllt longdrinksglas.
Njut!

Fettisdagsbulle

Mammas hembakade semeltårta. Mums! <3

Internationella Kvinnodagen!

Denna är till alla fantastiska kvinnor runt om Världen!

Dolly Parton-Eagle when she flies

She's been there, God knows, she's been there
She has seen and done it all
She's a woman, she know how to
Dish it out or take it all
Her heart's as soft as feathers
Still she weathers stormy skies
And she's a sparrow when she's broken
But she's an eagle when she flies
A kaleidoscope of colors
You can toss her around and round
You can keep her in you vision
But you'll never keep her down
She's a lover, she's a mother
She's a friend and she's a wife
And she's a sparrow when she's broken
But she's an eagle when she flies
Gentle as the sweet magnolia
Strong as steel, her faith and pride
She's an everlasting shoulder
She's the leaning post of life
She hurts deep and when she weeps
She's just as fragile as a child
And she's a sparrow when she's broken
But she's an eagle when she flies
She's a sparrow when she's broken
But she's an eagle when she flies
Oh, bless her, Lord
She's an eagle when she flies



Sjuttis på Schuttis

Oj vilken bra å händelserik helg det har varit! Helgen började i torsdags med kravall! Hade superkul och kvällen hade allt en riktig partykväll ska ha, en supertrevlig förfest, toppenbra kravall och en jäkla bra efterfest! AWESOME!
Dagen efter var inte lika rolig när man var tvungen att dra sig upp till skolan, visserligen började vi kl 13.00 men var jobbigt nog att dra sig upp till dess vill jag lova! I skolan skrevs det dugga och jag kan säga att det var inte många i klassen som var pigga på de. Vet inte hur det gick men hoppas på det bästa! Fick väl nåt poäng iaf! Efter skolan var det hem å fixa hästarna. Sen åkte jag, mamma och pappa på shoppingtur till Butiken på landet. Jag shoppa tills jag spräckte budgeten typ... Jag som sagt att jag inte ska handla så mycket men jag hävdar att det var okej. Det var ju trots allt rea! ;) Kände mig som Mickan i solsidan när det är sjuttis på Schuttis, eller som ett barn i en godisaffär! Hittade massa snygga kläder men är man student så är man... Blev iaf två par byxor och en kavaj :)
Efter mycket shopping blev det att åka hem å fixa till sig och åka till Hannas fördelsedagsfest! En superkväll med underbara människor goda drinkar och bubblande champagne! AWESOME!
Efter att jag å Malin vaknat upp sådär runt kl 12.30 dagen efter och konstaterat att det var tillräckligt fint väder för att ta en promenad så begav vi oss till Kårallen där Suntripps sandslottsbyggar tävling var i full gång. Vi kom lagom till finalen och fick se ett mycket bra bidrag vinna:) Efter det begav jag mig hemåt för att rida min häst. Under resten av lördagen gjorde jag inget vettigt alls och avslutade kvällen med film, Ivanhoe! Måste vara en av de bästa filmerna som gjorts <3
Söndag underbar! Började med en ridtur i solen! Sen filade jag på mitt CV och pluggade lite, sen tog jag och Erika en promenad i det fina vädret! Nu känns det som våren snart är här! <3
Tycker det har varit en bra uppladdning inför kommande vecka :D
Nya kavajen (Ingen bra bild)
Två par byxor blev det oxå! :D
Grattis än en gång Hanna! <3

Drinktips #8

Kvällens drink är en av mina favoriter! En bitter men god drink som man antingen älskar eller hatar!
Hashibashi
4 cl Campari
2 cl Vodka
12 cl Schweppes
Häll ingredienserna i ett isfyllt Highball glas.
Njut!

RSS 2.0