Drinktips #7

Kvällens drink är en sofistikerad, god drink som passar perfekt som fördrink innan middagen eller när man sitter ute och njuter av en varm sommarkväll!

JC
3 cl äpplejuice
valfritt Mousserande vin eller Champagne
1 äppleskiva
is

fyll upp ett Champagneglas med krossad is.
Häll över äpplejuicen och bubblet.
Blanda om försiktigt.
Garnera med en äppleskiva.

Professor Karl Kalkyl

I går skrevs det tenta (hoppas det gick vägen!) och idag var det dags att ta nya tag med en ny kurs, Kalkylering och beslutsstöd. Bara namnet på kursen gör ju att man taggar till... eller? Denna kurs ska tydligen vara den värsta kursen man kan ha! Det går massor skräckhistorier om den och det sägs att 70 % av de som läste den förra året fortfarande inte har klarat den. Trots detta kännes inte kursen så farlig efter första föreläsningen som vi hade idag. Det kändes som jag hängde med på allt läraren sa och jag måste säga att det var en av de mest givande föreläsningarna vi har haft hittills. Men är detta lugnet före stormen? Är det så att skenet bedrar? Det återstår helt enkelt att se... To be continued...

Drinktips #6

Kvällens drink är en av de godaste drinkarna jag gjort! En drink att bara sitta hemma och njuta av eller beställa in till dansen på krogen :)
Amsterdam
3 cl Gin
1,5 cl Bols triple sec
ca 1,5 dl Apelsinjuice

Häll ingredienserna i en shaker
Skaka och servera i ett Highballglas
Garnera med ett coctailkörsbär eller en apelsinklyfta

Vila är bästa träningen!

Igår var det dags för hoppträning igen! Skönt att komma igång igen efter upphållet :)
Anni gick superbra! Hon var bäst! <3
Idag var det redovisning i skolan, jobbigt att börja kl 08:00 när man har börjat vid 10 varje morgon en längre period nu. Redovisningen gick bra och det var skönt att få det överstökat. Nu är det bara väntan på betyget kvar... :P
Efter skolan blev det hem och träna Zumba. Var ett tag sen jag körde och känner att jag lagt av mig lite när inte alla steg sitter som de ska. Men resultat ger de :)

D is for Dolly!

Yeah! Fick tag på biljetterna till Dolly Partons konsert :D Var och såg henne i Göteborg 2007 och det var den bästa konserten jag varit på! Då hade hon inte varit i Skandinavien på 30 år så det var ju lite speciellt att vara där :)
Sist Dolly spelade i Sverige tog biljetterna slut på 20 minuter, så idag satt jag redo med både telefon och dator för att boka exat när de släpptes! Efter lite fixande med att skaffa konto och grejer så lyckades jag boka, så i augusti blir det Stockholm för att se världens bästa artist och mest fantastiska kvinna!
Kommer bli LEGENDARY! <3

Embrace a friend <3

Glad alla hjärtans dag alla bloggläsare!
I dag ska vi sprida kärlek till våra nära och kära och de vi älskar mest! Men varför ska vi behöva en speciell dag bara för att komma ihåg att uppskatta varandra! Vi borde visa vår uppskattning och kärlek varje dag till de vi älskar eller varför inte visa kärlek till alla vi möter! Världen borde bli mer kärleksfull så ta hand om varandra varje dag!
Tänk på det Dolly Parton sa:
"If you see someone without a smile, give`em yours" <3
Kärlek till er alla
Puss!
http://www.youtube.com/watch?v=XbpCMwSIWPI
En fantastisk låt skriven av en fantastisk kvinna! Lyssna och njut!

Lång långhelg!

Helgen går fort när man har roligt och snart är det Måndag. Men det gör inte så mycket då jag är ledig även imorgon :) Snacka om långhelg, har nämligen varit ledig sen i torsdags. Det är hårt att vara student! ;)
I fredags hade jag mysig middag med Erika! Jättemysigt att snacka lite skit och dricka vin med henne! <3
I lördags tog Erika och jag en ridtur i det underbara vädret! Strålande sol och snö! Helt perfekt för en mysig ridtur :)  På lördagkvällen hade jag filmmys med Mia och Erik! Jättetrevligt att umgås med dom! Vi åt god mat, drack öl, drack Eriks underbart goda varma choklad med Cointreau i (supergott!!) och tittade på film! Film med Johnny Depp mmuummm! ;)
Idag har det varit en riktig slappardag! Jag gick upp tidigt och fodrade hästarna å skött dom. Sen slötittade jag lite på min favotikanal E! till Erik och Mia vakna. Då blev det frukos och mera film! :)
Har varit superskönt med en lugn helg med underbara människor! Nu blir det mys i soffan framför tv'n och i morgon blir det shopping med Mia på stan!
Älskar långhelger! <3

Drinktips #5

Kvällens drink är lätt men underbart god! Passa till alla tillfällen!

Cointreau Tonic
3-4cl Cointreau
Schweppes tonic water

Fyll ett longdrinkglas med is.
Häll på Cointreau och Schweppes tonic water
Pressa i juice från en limeklyfta

En sen julklapp!

Fick en jättefin julklapp av Bästaste bästa Mia idag! Tack du underbara! <3
MaxFactor ögonskugga, för perfekt sotade ögon ;)
Blir att testa den nu för här laddas det för utgång med Anso!! :D
Ses i vimlet!

Drinktips #4

Kvällens drink är läskande och supergod! En drink man kan dricka i alla lägen!
BLT
4 cl Beefeater
Lime
Schweppes Tonic water

Fyll upp ett Highballglas med is, häll över Beefeater Dry Gin.
Pressa en limeklyfta över. Fyll upp med Tonic water.
På tal om Schweppes kolla in den här:
http://www.youtube.com/watch?v=W9wh3kyMKJU
Schweppes for the slightly more sophisticated you! ;)

Åre 2011 <3

Nu är jag hemma igen efter en fantastisk resa till Åre! Resan startade Onsdag kväll den 26 januari med att vi steg på nattåget mot Åre! Resan började bra med öl och utan större förseningar. Trötta klev vi av tåget kl 08.00 den 27 jan på Åre station. Vi fick vårt boende direkt så efter en tur till Ica och Systembolaget kunde vi ge oss ut i backen. Härligt att åka skidor igen och backarna i Åre är kanon! Efter en heldag med åkning blev det självklart after ski! Första after skin blev på Fjällgården! Bra drag och en bra start på helgen! :) Efter trevlig after ski fortsatte självklart partyt hemma!
Dag två blev det skidåkning i Duved. Perfekt åkning i bra backar! Möte upp Linnea i backen. Hon är i Åre  och säsongsjobbar (vissa har det bra!) Super att träffa henne igen! När vi åkt skidor tills benen blev det after ski på Bygget där Marmeladorkestern spela. Ni som inte har sett dem borde göra det! De är ett av de bästa banden som finns och det vet verkligen hur man drar igång så det blir partystämning! Träffade ett gäng trevliga norrmän som älskade Marmeladorkestern och som var i Åre för 6:e året i rad. När vi dansat tills benen var helt slut ( som om de inte var de av skidåkningen) gick vi hem och fortsatte festen. Lite när festhumöret var på topp gick vi ut tillbaka till Bygget. Där var det alldeles för mycket folk men kul ändå! Träffade på Martin som också verkade tycka att det var nice i Åre!
Tredje dagen blev det mer skidåkning. Var lite blåsigt men det gick bra ändå. After skin intogs på Bygget denna eftermiddagen också eftersom Marmeladorkestern var där och spela igen :) Lika bra som dagen innan, som alltid! :) efter ännu mer dans och X-antal öl blev det party hemma denna kväll. Varför gå ut när bästa festen är hemma?! ;)
Dag fyra var äntligen VM 8:an öppen! Av någon anledning var den stäng de andra dagarna. Denna skiddagen var lite jobbigare än de andra. Kom två decimeter snö efter pistningen så backarna var tunga och blev uppkörda jättefort! Dessutom hade jag blivit förkyld och tappat rösten. Jobbigt med andningen och kändes som ens lungkapacitet var lika med noll! Men men åkte skidor hela dagen ändå, man måste ju passa på ;) Träffade Linnea igen och åkte lite skidor med henne och hennes vän Niklas, som är i Åre för att utbilda sig till skidlärare. När det var färdigåkt var det dags att dra sig till boendet för att packa och fixa i ordning för hemfärd. Kl 05:30 mån den 31 januari var det ett gäng trötta men nöjda som gick av tåget.
Denna resan var en av de bästa på länge! Hade gryma dagar och hade önskat att vi kunde stanna några dagar till! Tackar det gryma och trevliga gänget som var med! Denna resan var AWESOME! <3
the gang!
After ski på Fjällgården
Ett X-antal öl blev det på resan :)
Träffade Linnea <3
Erika var klart mysigast i sin One piece! <3
Godaste efterrätten glass från Max!
oh ah marmelad, säg oh ah marmelad!!

RSS 2.0